Checklista

2014-09-27

En vecka full av allt

Bilder från veckan

Godispaket från familjen <3



Picknick med lillan <3


Outingen till Trampolinparken som var superkul haha!
Hejsan!

Här har det varit tyst under veckan då jag känt att det känts onödigt att skriva, vet inte varför men så är det haha! Den här veckan har dock inte varit den bästa jag haft då det hänt en del saker.

Men som vanligt har jag tagit hand om Lena på dagarna och plockat upp Marty från skolan på eftermiddagen. Vi har lekt, haft picknick, hoppat studsmatta, pysslat, varit i lekparken och ja gud vet vad. Vi har gjort en massa. Vi skulle haft playdate med Alice och Margot men Lena ville bara leka med mig så vi blev hemma, vet inte om det är bra eller dåligt haha! Sen har Au Pair link haft en outing till en trampolinpark som vi var på i torsdags. Det var studsmattor överallt och sen kunde man hoppa ner i en stor grop i mitten full av skummgummi bitar. Haha det var så kul och gud vad vi au pairer hoppade omkring! Fick även ett paket fullt av svenskt godis av mina älskade föräldrar, såå gott och barnen älskade godisbilarna, röda aporna och gott och blandat. Djungelvrål var dock ingen hit haha men det hade jag räknat med hehe!

Och nu till det negativa då...
Vad har jag inte gjort om knäckt min telefon så den slutade fungera. Jag åkte kana i lekparken, hade den i bakfickan och sen sprack skärmen och LCD skärmen så det var bara svart när jag försökte sätta på den. Jag har varit så arg, ledsen och deprimerad över det här för det är så typiskt mig. Jag förstör alltid allt på nått sätt, men nu genom att jag satt på den. Ett tecken på att jag ska sluta äta så jävla mycket onyttigt här kanske...

Men hur som helst så har jag iallafall lagat den nu. Jag och Lena åkte till stan i torsdags och fick det fixat på en halvtimme, det kostade dock 2000 kr och det var verkligen inget jag var beredd på, hejdå resepengar! Anledningen till att det var så dyrt var för att jag knäckt både skärm och LCD skärm, hade jag bara knäckt yttersta lagret hade det kostat 800kr. Verkligen ett FML moment över hela situationen!

Sen har slutet av veckan varit extra jobbig då jag har saknat alla er därhemma. Och min älskade mamma fyllde år igår så då blev det ännu jobbigare. Är otroligt glad över att min present kom fram till henne i tid då det är det minsta jag kan göra, men jag är verkligen inte glad över att jag inte fick vara där hos henne och ge henne massa kramar tillsammans med paketet.
Och appropå kramar så har jag har fått attacker då jag bara vill ha kramar från min familj och mina fina vänner och har bara velat gråta över att det inte har gått för att avståndet är för stort. Och jag kommer inte få någon kram från någon av dom jag vill på typ 10 månader. Det känns som en oändligt lång evighet och vissa stunder har jag känt att det är en omöjlighet att klara av detta.

Hade jag varit hemma nu hade jag troligtvis åkt till min lilla extrafamilj i hallsta och kramats och umgåtts och spytt över livet med min fina rödhåriga vän som bara vi kan, samtidigt som vi skulle äta massa gott som hon alltid bakar och göder upp en på, haha gud vad jag saknar våra stunder!

Eller så skulle jag ha ringt min finaste vän på andra sidan bilvägen och fått henne att gå ut på en av våra många och långa promenader där vi hjälper varandra genom att gå igenom känslor och problem och slutar hela promenaden med en allt-kommer-bli bra kram.

Eller vara med min fina dryga storebror och bara råka ut för helt jätteknäppa och roliga situationer för att det är så det alltid slutar när vi umgås av nån anledning. Men det är helt underbart och jag vet inte vart jag skulle vara idag om jag inte haft vår tid tillsammans.

Bläää vad jag hatar att jag blivit så blödig under min tid här, varför kan man inte bara få trycka undan sina känslor och inte tänka. En tant på jobbet hade definitivt rätt om mig när hon sa att jag är en tänkare, för det är jag och inte fan kan jag sluta när jag vill. Är lite rädd för att detta förstör för mig här men jag måste lära mig tränga bort det tror jag. Kan inte hålla på att älta problem jämt för jag kan inte fixa någonting härifrån...

Okej det här blev ett väldigt långt inlägg nu, jag som bara skulle berätta om veckan haha! Nu är det iallafall lördag här och jag ska försöka få med mig Alice till en park om hon svarar i telefon... Nästa vecka är det school holidays så jag kommer ha båda barnen hemma, kommer bli mer än fullt upp så kommer säkert bli dålig uppdatering då med så ni vet!

Ha det fint, puss och kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar